Låna Pengar

Lånberättelser

På denna avdelning delar vi med oss av olika låntagares berättelser om hur lånet gick till och var de fick det beviljat. Några av dessa personer berättar också om riskerna med att välja fel sorts lån. Vi har valt att enbart publicera personernas förnamn samt staden där de bor. Detta är för att skydda deras integritet då vissa delar av histrierna kan innehålla känsliga uppgifter, t.ex. att man lånat för att spela om pengar.

Min syn på amortering

Publicerad: 2012-08-23

Kristoffer ger här sin syn på amortering av olika typer av lån. Hypotekslån har vanligtvis en lägre räntesats vilket gör dem mindre kostsamma. Blancolån har däremot ofta hög räntesats och bör återbetalas snarast. Läs mer »

Vad är ränta?

Publicerad: 2012-08-22

Kenneth Gabrielsson har koll på det här med räntor. Här förklarar han hur ränta fungerar och vad de olika begreppen står för. Kort och gott är ränta priset man betalar för att låna pengar, eller det pris man kan ta för att låna ut pengar. Läs mer »

Därför gillar jag SMS-lån

Publicerad: 2012-08-22

Pia i Karlstad berättar i sin artikel om varför hon gillar SMS-lån. Hon har tagit många lån under årens lopp och har aldrig haft problem med sin ekonomi. Läs mer »

Låna inte pengar till dåligheter

Publicerad: 2012-08-21

Thomas i Jönköping började låna pengar när hans på egen hand intjänade pengar försvann på pokerspel. Han vill med sin berättelse avråda från att ta SMS-lån för att täcka upp för bortspelade pengar. Läs mer »

Lånet som räddade mitt jobb

Publicerad: 2012-08-21

Kajsa i Örebro berättar om när hennes bil gick sönder några dagar innan hon skulle till Västerås på arbetsintervju. Genom att ta ett SMS-lån hann hon få bilen reparerad i tid. Läs mer »

LånaPengar24.com - Information om lån | Information om cookies