Låna Pengar

Lån utan inkomst

Arbetslös utan inkomst

Saknar du en regelbunden stabil inkomst och går i planerna att ansöka om lån? Det är onekligen inte de optimala förutsättningarna men det finns hopp. Det är faktiskt möjligt att ta lån utan inkomst. Det är dock inte att rekommendera då förutsättningarna för att kunna betala tillbaka lånet kan verka tvivelaktiga. Det finns kreditinstitut som inte kräver att låntagaren ska visa upp en stabil inkomst. Generellt så kan nämnas att den sortens kreditinstitut uppfattas som oseriösa i mångas ögon. I brist på stabil inkomst som säkring brukar låneinstituten ta ut en näst intill orimlig ränta. Visst finns möjligheten att ta lån men man bör ha i åtanke att det kan få ekonomiska konsekvenser för låntagaren resten av livet.

En annan variant som kanske innebär att låneräntan inte blir lika hög är att ansöka om lån tillsammans med en medlåntagare. Det innebär att någon med ordnad ekonomi går i borgen för den huvudsakliga låntagaren. För det första gäller det att hitta någon som är villig att stå som medlåntagare och ta över det ekonomiska ansvaret. Det innebär att medlåntagaren måste kunna lita full på den initiala låneansökaren att denna faktiskt kommer att sköta återbetalningen till låneinstitutet. Detta innebär att om låntagaren missköter återbetalningen av lånet så riskerar denna att få en kylig relation med medlåntagaren.

Finns det skäl att ansöka om lån trots att man saknar inkomst? Ja, kanske. Exempelvis kan låntagaren ha gott om besparingar på banken som kan fungera som en säkring som trumfar aspekten om inkomst. Skälet till att inte utnyttja de egna besparingarna kan vara att låneansökaren inte vill gå miste om sparräntan. Ett annat skäl till att ansöka om lån i brist på inkomst kan vara att man till exempel precis fått en anställning och kanske skrivit på ett tillsvidarekontrakt som vittnar om framtida inkomst. Huruvida låneansökaren beviljas lån under sådana omständigheter beror på låneinstitutens olika krav. Dessa skiljer sig och somliga låneinstitut är hårdare än andra. Men det är idé att inte ge upp om man fått ett avslag. Det fullkomligt kryllar av olika låneinstitut nu för tiden, och ofta vill de få nya kunder. Men många bryr sig också om att kunna förhindra att ekonomiska skuldkriser uppstår – varför de hellre ger avslag om det råder tvivel om återbetalningsförmågan. Och sist men inte minst – en viktig aspekt är självfallet hur mycket pengar som ska lånas. Det är ju generellt lättare att beviljas lån för mindre belopp.

SMS-kontanter

Affärsidén är mycket enkel. SMS-kontanter erbjuder Sveriges absolut billigaste SMS-lån (Alltid med lägsta avgiftsgaranti). Vi frågar inte vad du skall låna pengar till för ändamål. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar. Kanske vill du göra en efterlängtad resa, laga bilen, göra en bra investering eller bara överbrygga en ekonomisk svacka. Då kan SMS-kontanters SMS-lån vara lösningen för dig. Det är tryggt, snabbt och anonymt, pengarna betalas ut till ditt konto direkt. Ingen ränta tas ut på lånen, endast en låg uppläggningsavgift. Inga krångliga avtal eller dolda avgifter tillkommer.

Besök SMS-kontanter

BIGBANK

BIGBANK AS är en bank som specialiserat sig på inlåning och konsumentkrediter. Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK och de bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån!

Besök BIGBANK

Expresskredit

Expresskredit är en ny långivare på den svenska marknaden för SMS-lån. De erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Besök Expresskredit

Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder en aktuell och populär lånetjänst: SMS-lån på 10 minuter. Meddelandelån karaktäriseras av hög professionalitet i tjänstens utforming och funktionalitet. SMS-lån är något som är väldigt populärt i Sverige för tillfället, mycket eftersom de snabbt ger pengar på kontot för oförutsedda utgifter.

Besök Meddelandelån

LånaPengar24.com - Information om lån | Information om cookies