Låna Pengar

Snabblån

Snabblån - lånasnabbt och säkert

Ett snabblån är ett annat namn för sms-lån eller mobillån. Snabblånen kännetecknas av långfristighet och ganska låga lånebelopp. Vanligtvis är lånetiden en månad och beloppen som lånas ut spänner mellan 1000 och 10 000 kronor. Snabblån är också kända för en hög effektiv ränta, som ofta beror på att uppläggningsaifterna är höga i förhållande till lånets storlek. En uppläggningsavgift på 300 kr för ett lån på 3000 kr är betydligt högre i procent räknat, jämfört med en lika stor uppläggningsavgift för ett lån på 200 000 kr. Låntagare som inte betalar tillbaka det lånade beloppet i tid drabbas ofta av ganska höga försenings- och påminnelseavgifter. Detta är också något som påverkar den effektiva räntan om man räknar den på lån som återbetalas för sent.

Här nedan hittar du banker som erbjuder snabblån. Det kan hända att de inte använder just det begreppet, utan istället kallar sina produkter för sms-lån, mobillån eller likanande.

SMS-kontanter

Affärsidén är mycket enkel. SMS-kontanter erbjuder Sveriges absolut billigaste SMS-lån (Alltid med lägsta avgiftsgaranti). Vi frågar inte vad du skall låna pengar till för ändamål. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar. Kanske vill du göra en efterlängtad resa, laga bilen, göra en bra investering eller bara överbrygga en ekonomisk svacka, då kan deras SMS-lån vara lösningen. Det är tryggt, snabbt och anonymt, pengarna betalas ut till ditt konto direkt. Ingen ränta tas ut på lånen, endast en låg uppläggningsavgift.

Besök SMS-kontanter

BIGBANK

BIGBANK AS är en bank som specialiserat sig på inlåning och konsumentkrediter. Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK och de bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån!

Besök BIGBANK

Expresskredit

Expresskredit är en ny långivare på den svenska marknaden för SMS-lån. De erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Besök Expresskredit

Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder en aktuell och populär lånetjänst: SMS-lån på 10 minuter. Meddelandelån karaktäriseras av hög professionalitet i tjänstens utforming och funktionalitet. SMS-lån är något som är väldigt populärt i Sverige för tillfället, mycket eftersom de snabbt ger pengar på kontot för oförutsedda utgifter.

Besök Meddelandelån

LånaPengar24.com - Information om lån | Information om cookies