Låna Pengar

Lån trots betalningsanmärkning

Lån trots betalningsanmärkning

Långivarna ställer ofta krav om att låntagaren ska vara fri från betalningsanmärkningar. En betalningsanmärkning hos Kronofogden vittnar nämligen om att låntagaren innan misskött vissa ekonomiska handlingar. Det kan exempelvis handla om att man inte betalat fakturor i tid eller inte betalat dem alls. Det tjänar i sådana fall som en varningsklocka åt långivarna och i värsta fall blir det avslag för den som ansöker om lån med betalningsanmärkningar. Många kreditinstitut har nolltolerans gällande den biten – på gott och ont.

Men det behöver inte nödvändigtvis vara omöjligt att beviljas lån när man har betalningsanmärkningar. Visserligen är det inte att rekommendera om det råder minsta tveksamheter kring den egna återbetalningsförmågan. Och dessutom blir lånebeloppet en viktig och kanske avgörande aspekt i sammanhanget. Det vore kanske orimligt att tro att det vore möjligt att låna mångmiljonbelopp när låneinstituten tvivlar om låneansökarens kreditvärdighet, och ett sådant scenario resulterar sannolikt i ett avslag. Det är viktigt att skilja på att kreditinstituten inte nekar den med betalningsanmärkningar som en straffande åtgärd utan det handlar snarare om att skydda låneansökaren från att hamna i djupare ekonomiskt trubbel. Men visst är kreditinstituten också intresserade av att faktiskt få tillbaka de pengar de lånar ut. Något paradoxalt – kan man tycka – så brukar låneinstituten kräva återbetalning av lån till en högre ränta när låntagaren inte är kreditvärdig. De mest seriösa låneinstituten lånar kanske inte ut pengar över huvud taget under sådana omständigheter.

För den som ändå anser sig kunna hantera ett smslån med betalningsanmärkning finns det hopp. Antingen kan man ansöka om lån tillsammans med en så kallad medlåntagare. Vissa kreditinstitut har överseende med betalningsanmärkningar men brukar i de flesta fall i sådana fall låna ut pengar till en högre ränta. Kanske är det befogat att låna pengar under dessa omständigheter om det handlar om små krediter. Och sedan får man inte glömma att en betalningsanmärkning kanske inte säger någonting alls om låneansökarens nuvarande ekonomiska situation. Dessutom – det initiala upphovet till en betalningsanmärkelse behöver inte nödvändigtvis bero på en bristande återbetalningsförmåga. Somliga är mindre organiserade och kanske har slarvat med hanteringen av fakturor och helt enkelt inte betalat i rätt tid. Det händer även företag. Råder det bristande kommunikation på en ekonomiavdelning så är det inte otänkbart att fakturor inte administreras som de borde.

Lånapengar24.com rekommendera att diskutera dina unika omständigheter med låneinstitutet i samband med ansökan om lån. Ingenting är definitivt omöjligt och förhoppningsvis finns det en möjlighet att beviljas lån givet dina omständigheter.

SMS-kontanter

Affärsidén är mycket enkel. SMS-kontanter erbjuder Sveriges absolut billigaste SMS-lån (Alltid med lägsta avgiftsgaranti). Vi frågar inte vad du skall låna pengar till för ändamål. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar. Kanske vill du göra en efterlängtad resa, laga bilen, göra en bra investering eller bara överbrygga en ekonomisk svacka. Då kan SMS-kontanters SMS-lån vara lösningen för dig. Det är tryggt, snabbt och anonymt, pengarna betalas ut till ditt konto direkt. Ingen ränta tas ut på lånen, endast en låg uppläggningsavgift. Inga krångliga avtal eller dolda avgifter tillkommer.

Besök SMS-kontanter

BIGBANK

BIGBANK AS är en bank som specialiserat sig på inlåning och konsumentkrediter. Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK och de bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån!

Besök BIGBANK

Expresskredit

Expresskredit är en ny långivare på den svenska marknaden för SMS-lån. De erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Besök Expresskredit

Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder en aktuell och populär lånetjänst: SMS-lån på 10 minuter. Meddelandelån karaktäriseras av hög professionalitet i tjänstens utforming och funktionalitet. SMS-lån är något som är väldigt populärt i Sverige för tillfället, mycket eftersom de snabbt ger pengar på kontot för oförutsedda utgifter.

Besök Meddelandelån

LånaPengar24.com - Information om lån | Information om cookies