Låna Pengar

Låna inte pengar till dåligheter

Publicerad: 2012-08-21

Inte låna pengar till spel

Min berättelse tar sin början i slutet av 2009. Det var då jag började spela poker på nätet och till en början gick det riktigt bra. Jag satt och spelade någon timma varannan dag och gick snart upp några nivåer för att göra potterna lite mer spännande. Även då fortsatte turen, eller jag fortsatte spela diciplinerat och vann ganska mycket. Men efer en tid vände det plötsligt då jag en dag förlorade 2000 kr. Samma sak hände dagen därpå, och även dg tre. Bollen hade satts i rullning och jag hade inlett jakten att vinna tillbaka förlorade pengar. Detta ledde såklart till ett aggressivare spel och ännu fler förluster. Eftersom jag spelade aggressivt var potterna jag förlorade också ganska stora.

När detta hållit på ett tag gick mycket av min lön åt till spelandet och jag började nalla på mitt sparkonto på 20 000 kr. Även sparkontot tog slut och när lönen började sina var jag tvungen att låna pengar för att kunna fortsätta. SMS-lån lät i marknadsföringen så förmånliga eftersom man inte betalade ränta så länge man betalade tillbaka dem i tid. Eftesom jag ansåg mig vara en bra pokerspelare så var det såklart en lätt match att förvandla ett lån på 3000 kr till en lika stor vinst. Det vill säga dubbla upp.

Det hela slutade med att jag så småningom satt med 30 st småkrediter på 3000 kr som skulle betalas inom 1-2 månader. Därefter väntade en skyhög ränta samt höga fakturerings- och påminnelseavgifter. SMS-lån må vara bra för vissa utgifter, samt om man bara tar ett eller två lån åt gången. Man ska helt klart undvika att låna pengar till spel. Att spela för lånade pengar sätter större press på dig och gör att du blir en sämre spelare - du är i desperationen beredd att ta onödigt stora risker.

Hoppas någon lärt sig att SMS-lån inte är en bra spelfinansiering!

LånaPengar24.com - Information om lån | Information om cookies